lauantai 12. heinäkuuta 2014

Maastoilua ja rakennekuvat :)

Tässä näitä rakennekuvia, että hahmotatte paremmin millainen Luna on!






martignaalin kanssa


Niin ja sitten siihen maastoiluun. Kävin siis vain tiistina semmoisen noin 30min kevyen maastolenkin koska oli niin kuuma ilma että ei mitän ihmeellistä jaksanut vääntää. Luna ei ollut edes onneksi kauhen kuumana maastossa, mitä nyt vähän steppasi välillä...


Ihana Luna on kyllä sopeutunut tooosi hyvin uuteen paikkaan! Eikä stressannut sitäkään kun käytiin torstaina hyppelemässä Pinsiössä! (eli isin vanhempien luona) Keskiviikkona Lunalla oli siis vapaapäivä tuskastuttavan kuumuuden takia ja samoin eilenkin oli vapari koska olin Särkässä koko päivän :P. Mutta siitä este hyppelystä erikseen postausta tulossa ja tämän päiväisestä koulutuuppailusta (ainakin olisi tarkoitus mennä tänään Pinsiöön ja siis jos jaksan mennä koulua, muuten menemme maastoon ;P..)

Ps. Ajattelin sittenkin kirjoittaa muittenkin heposteni liikutuksesta silloin tällöin (vaikka niitä liikutankin huomattavasti harvemmin). Kerron sitten jossain vaiheessa mitä muita keppareita omistan :). MUTTA!!: Luna pysyy edelleen päätähtenä, enkä blogin nimeäkään ainakaan näillä näkymin aijo vaihtaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti